duminică, 15 februarie 2009

Stirea zilei (nu-ti schimba destinul, dar e geniala doar pentru ca exista)

Mickey Rourke, surprins pe aeroportul britanic Heathrow cu 36 de kilograme de pantofi

LONDRA (MEDIAFAX) - Actorul american Mickey Rourke a uimit personalul de pe celebrul aeroport Heathrow din Londra, el fiind surprins cu un geamantan plin de pantofi, cu o greutate de aproximativ 36 de kilograme, informează mirror.co.uk.

Bagajul plin de pantofi al lui Rourke a depăşit limita de greutate. Astfel, înainte de trece de formalităţile de îmbarcare pentru cursa lui spre New York, actorul american a trebuit să redistribuie perechile de pantofi în celelalte bagaje ale sale.

Rourke, în vârstă de 56 de ani, se întorcea acasă, săptămâna trecută, după un sejur de opt zile petrecut în Londra, unde a primit premiul BAFTA pentru rolul său din filmul "The Wrestler".

"A fost, într-adevăr, ceva ciudat şi extraordinar de văzut", a declarat unul dintre angajaţii de pe aeroportul Heathrow, din Londra.

"Angajaţii au crezut, iniţial, că în acel geamantan se afla premiul lui BAFTA", a declarat aceeaşi sursă. "Era foarte frig afară, dar el nu purta şosete, ci doar o pereche de pantofi albaştri, cu un toc foarte jos. Avea aproximativ 40 de perechi de pantofi foarte asemănători cu cei pe care îi avea în picioare", a explicat aceeaşi sursă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu